5 MEI: BEVRIJDINGSPOP HAARLEM

Ook dit jaar verzorgt 6.12 Telefoonservice als vriend van Bevrijdingspop Haarlem de telefonische bereikbaarheid van de organisatie en alle vrijwilligers. Met zo’n 150.000 bezoekers is Bevrijdingspop Haarlem het oudste bevrijdingsfestival van Nederland.

Line-up Bevrijdingspop 2013

Met de toevoeging van Ilse DeLange en Baskerville is het programma van Bevrijdingspop 2013 compleet. De organisatie maakte vrijdag 19 april de laatste twee namen bekend.

Beide acts behoeven nauwelijks introductie. Van de populaire zangeres Ilse DeLange verscheen onlangs een nieuwe cd Eye of the Hurricane. Eerder deze week werd ze bekroond met een 3FM Award voor Beste Zangeres. Haar twee concerten later deze zomer in Openluchtheater Caprera zijn inmiddels uitverkocht.

De Haarlemse band Baskerville was het afgelopen jaar veelvuldig op Europese festivals te zien. Binnenkort verschijnt van de groep de opvolger van het in 2010 verschenen album Disco Buscuits.

Met de nu complete line-up van o.a. Ilse de Lange, The Kik, Nielson, Van Velzen, Mister and Mississipi, Joshua Baumgarten, Kensington, Baskerville en Baptist zal het net zoals voorgaande jaren weer een fantastisch evenement worden. Nu alleen hopen op mooi weer!

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de website van Bevrijdingspop Haarlem