Telefonische Antwoorddienst


Wat is een telefonische antwoorddienst en wat kunt u verwachten? Als u wel eens een telefonische antwoorddienst heeft overwogen zijn dit waarschijnlijk twee vragen die u zichzelf gesteld heeft. Daarnaast is het natuurlijk interessant om te kijken of de kosten opwegen tegen de opbrengsten. Vraag daarom gratis een vrijblijvende prijsindicatie aan!
Een telefonische antwoorddienst neemt eigenlijk alleen de telefoon aan als uw telefoniste (of uzelf) niet in de gelegenheid is om de telefoon op te nemen. U kunt zelf kiezen wanneer u de telefonie wilt doorschakelen. U betaalt namelijk alleen voor de telefoontjes die door 6.12 Telefoonservice beantwoord worden en u kunt ten alle tijden contact houden met uw klanten wanneer u beschikbaar bent.

Gebruik maken van een telefonische antwoorddienst is handig als:

  • Het aantal telefoontjes uw capaciteit overschrijdt
  • U in bespreking bent
  • U Onderweg of op vakantie bent
  • De lijn bezet is
  • U ook in de avond bereikbaar wilt zijn voor uw klanten
  • U niet iemand vast in dienst wilt nemen voor de telefonie

Vrijblijvende prijsindicatie aanvragen


Jarenlange
Ervaring

Al meer dan 15 jaar actief in de sector.

Persoonlijke & directe communicatie

Door de persoonlijke en directe communicatie voorkomen wij onduidelijkheden.

Hoge kwaliteit
service

Wij leveren een hoge kwaliteit service voor concurrerende prijzen.

Onze Werkwijze


Onze mensen fungeren als een verlengstuk van uw organisatie. Naast vragen beantwoorden geven zij (verkoop)advies over uw diensten of producten. De meer complexere of tijdrovende vraagstukken kunnen wij op de juiste manier noteren en naar u doorzetten of wij verbinden deze klant naar u door. 

Voordat we aan de slag gaan zullen we eerst uitvoerig met u bespreken wat uw wensen zijn, hoe uw organisatie werkt en wat voor script hierbij past. Wij zullen onze mensen trainen om volledig conform de werkwijze van uw organisatie te handelen. Zo is het enige verschil wat de klant merkt dat de telefoon sneller wordt opgenomen! 

Laat klanten niet wachten en neem contact met ons op. Onze adviseurs staan voor u klaar.