Agendaservice


Voor de koffie kunt u bij uw buren terecht.

Agendaservice: Snel en efficiënt contact vraagt om een goede agenda. Om uw tijd optimaal te benutten is het niet alleen van belang om dubbele afspraken te voorkomen, maar om uw tijd zo efficiënt mogelijk in te delen.

Met 6.12 Agendaservice voorkomt u dubbele afspraken en zorgt u ervoor dat u optimaal gebruik maakt van uw tijd. Wij plannen afspraken voor u in en beheren uw agenda volgens uw wensen. Zodat u nooit meer een afspraak hoeft te missen.

Vrijblijvende prijsindicatie aanvragen


Jarenlange
Ervaring

Al meer dan 15 jaar actief in de sector.

Persoonlijke & directe communicatie

Door de persoonlijke en directe communicatie voorkomen wij onduidelijkheden.

Hoge kwaliteit
service

Wij leveren een hoge kwaliteit service voor concurrerende prijzen.

Onze Werkwijze


Onze mensen fungeren als een verlengstuk van uw organisatie. Naast vragen beantwoorden geven zij (verkoop)advies over uw diensten of producten. De meer complexere of tijdrovende vraagstukken kunnen wij op de juiste manier noteren en naar u doorzetten of wij verbinden deze klant naar u door. 

Voordat we aan de slag gaan zullen we eerst uitvoerig met u bespreken wat uw wensen zijn, hoe uw organisatie werkt en wat voor script hierbij past. Wij zullen onze mensen trainen om volledig conform de werkwijze van uw organisatie te handelen. Zo is het enige verschil wat de klant merkt dat de telefoon sneller wordt opgenomen! 

Laat klanten niet wachten en neem contact met ons op. Onze adviseurs staan voor u klaar.