Over Ons


6.12 Telefoonservice is in 2003 opgericht en heeft zijn hoofdvestiging in Amsterdam. In ons team werken 20 enthousiaste collega’s. Wij verzorgen en waarborgen de telefonische bereikbaarheid van tal van bedrijven, organisaties en instellingen met een geheel eigen visie op telefonische communicatie voor de zakelijke markt. Wij zijn met trots al meer dan 20 jaar een volwaardig verlengstuk van veel organisaties.

Visie


Wij zijn van mening dat de telefonische bereikbaarheid van bedrijven één van de belangrijkste onderdelen is van elke bedrijfsvoering. Steeds meer organisaties erkennen dat telefonische bereikbaarheid naar klanten en prospects de sleutel tot succes is.

Uit onderzoek is gebleken dat steeds meer prospects en klanten de voorkeur geven aan direct telefonisch contact. Echter, dit kan niet ieder bedrijf garanderen. Dit komt meestal door onderbezetting en het niet altijd in staat zijn om de telefoon aan te nemen. Wij geloven dat elk bedrijf en iedere organisatie op een effectieve en efficiënte manier en tegen lage kosten hun telefonische bereikbaarheid kan vergroten.

Missie


Onze missie is om een betrouwbare, flexibele, initiatiefrijke zakenpartner voor de lange termijn te zijn. Dit realiseren wij door:

  • Voordelen halen uit onze jaren ervaring en blijven leren en verbeteren;
  • Persoonlijke en directe communicatie naar onze opdrachtgevers;
  • Het bieden van maatwerk naar onze opdrachtgevers;
  • De telefonische bereikbaarheid van onze opdrachtgevers te garanderen;
  • Vooruitlopen op ontwikkelingen op het gebied van telecommunicatie (bv. Cloudworking)
  • Te blijven innoveren waarbij we inspelen op de laatste technieken;
  • Een hoge kwaliteit van service leveren voor een concurrerende prijs;
  • Het creëren van een prettige en goede werksfeer voor ons team.

Over Ons


Ons team, waarvan het merendeel al meer dan 5 jaar bij ons werkzaam is. Bestaat uit een vaste groep van 20 enthousiaste toegewijde telefonistes die in wisselende shifts werken. Ons personeelsverloop is dan ook zeer laag ten opzichte van andere bedrijven in deze branche. Hierdoor wordt u altijd door hoog opgeleide en goed getrainde telefonistes te woord gestaan.