6.12 TELEFOONSERVICE MEETS MEETZ!

6.12 Telefoonservice is de de samenwerking aangegaan met MEETZ! Meeting Point for Working People in haar Flexoffice Telefoonservice Partner Program

Meetz! Your Next Work Addres

Meetz! zal een smartworkcenter worden met een bijzonder karakter aan de zuidkant van Rotterdam (in Rhoon/Poortugaal op een paar minuten afstand van de ring A15). Het wordt een bijzonder flexwerk kantoor voor ondernemende professionals waar men kan (samen)werken en waar inspirerende business meetings (workshops,  kennissessies, presentaties, teambuilding) zullen plaatsvinden.

“Get Smart. Branch Out. Make Connections”

We spelen in de de sterk wijzigende arbeidsmarkt waar steeds meer ondernemende zelfstandige professionals een belangrijke bijdrage leveren aan de nieuwe economische werkelijkheid. Voor de kenniswerker is het prettig om dicht bij de woonomgeving in een professioneel kantoor te kunnen werken waar ze ook kennis kunnen delen en zakelijke relaties kunnen ontvangen. Ook werknemers die niet elke dag willen aansluiten in de file en waar thuiswerken niet handig is maar wel plaatsonafhankelijk hun werk kunnen doen  (Het Nieuwe Werken /Slim Werken, Slim Reizen) kunnen bij ons terecht. Meetz! zal de aanjager zijn van creatief ondernemerschap onder zelfstandige professionals, waarbij we de faciliteiten bieden voor (samen)werken, ontmoeten en vergaderen. Meetz gaat op een inspirerende wijze de duurzame verbinding tussen ondernemers  actief stimuleren, zowel op de fysieke locatie als in virtuele netwerken.

Klik hier meer informatie over MEETZ!