6.12 TELEFOONSERVICE ZOEKT NIEUWE MEDEWERKERS

6.12 Telefoonservice is een snelgroeiende telefoonservice en het visitekaartje voor bedrijven in heel Europa. Wij handelen inkomend telefoonverkeer af voor deze bedrijven en zijn op zoek naar communicatief vaardige telefonistes

Omschrijving Telefoonservice

Je beantwoordt de telefoon voor uiteenlopende bedrijven. Speciaal ontworpen software ondersteunt jou bij het bijhouden van de aan- en afwezigheid van een onbeperkt aantal medewerkers.  Net als een telefoniste verbindt jij wel of niet door. Mocht een medewerker niet aanwezig zijn, dan maak je een telefoonbericht dat verstuurd wordt via SMS en/of email.

Vereisten

Je hebt een goede telefoonstem. Je bent stressbestendig en werkt netjes en professioneel. Je hebt HAVO of VWO afgerond en je doet nu minimaal een HBO opleiding. Je bent in staat nieuwe informatie snel in je op te nemen en kunt gemakkelijk omschakelen van het ene naar het andere gesprek. Je beschikt over een hoog werktempo en doorzettingsvermogen. Je bent minimaal 10 uur per week beschikbaar. Je werkt gedurende kantooruren en bent flexibel inzetbaar qua werktijden.

Systeem Vereisten Thuiswerk

Je hebt een internet verbinding en een vaste telefoonaansluiting. U krijgt van ons onder borg de benodigde appartuur

Interesse in deze baan?

Dan kun je contact opnemen met:

Lea Williams
HR Manager
6.12 Telefoonservice
T: 020-8512666
E: Lea.Williams@6punt12.nl