TELEFOONSERVICE BIJ MEETZ!

Als ondernemer wilt u dat uw telefoon altijd wordt beantwoord. Ook als u even geen tijd heeft of er niet bent. Met onze telefoonservice weet u zeker dat uw telefoon wordt beantwoord. Wanneer u de telefoon naar ons doorschakelt, nemen onze telefonistes op met uw eigen bedrijfsnaam. Altijd vriendelijk en professioneel, en altijd volgens uw instructies. De telefonistes nemen een bericht aan of verbinden door naar de juiste medewerker binnen uw organisatie. Zo hoeft u geen telefoontje meer te missen. Klik hier voor de folder met de tarieven.

Meetz!, meer dan een werkplek met goede koffie en wifi

Werken bij Meetz is veel meer dan alleen maar slim gebruik maken van een flexibele en productieve werkomgeving. Wij doen meer. Wij bieden u extra diensten aan die u als ondernemer echt helpen om te kunnen groeien, of u nu starter, freelancer,  zelfstandige professional of MKB ondernemer bent.

Virtual Assistent of tijdelijke projectondersteuning

Als ondernemer heeft u het druk. Blijft er wel eens werk liggen omdat u of uw medewerkers het te druk hebben? Dan kan een virtuele assistent uitkomst bieden.  Back office werkzaamheden, agendabeheer, tijdelijke projectondersteuning bij de organisatie van events of social media account beheer. Meetz heeft voor alle werkzaamheden de juiste mensen in haar netwerk om u op flexibele basis u te ondersteunen zodat u zich kunt focussen op uw vak.

Meer weten? Informeer bij Jeroen Prinsen 06-20391326 of mail naar info@meetz.nu