VIRTUAL ASSISTANT HELPT BEDRIJVEN OM EFFFIËNTER TE WERKEN

Hoewel bepaalde applicaties wel verschillende taken kunnen uitvoeren, zijn applicaties die de mogelijkheden van een echte virtual assistant hebben, voorlopig nog toekomstmuziek. Applicaties kunnen wel online kalenders beheren of herinneringsmailtjes sturen; voor het voeren van telefoongesprekken of het verzorgen van bijeenkomsten is een echte virtual assistant nodig die in de behoeftes van een bedrijf of een individuele medewerker voorziet.

6.12 Telefoonservice

612 Telefoonservice is altijd beschikbaar om u al deze taken uit handen te nemen. Een virtual assistant zorgt ervoor dat u de belangrijke telefoongesprekken krijgt doorverbonden, en selecteert welke telefoontjes kunnen wachten. De virtual assistant zorgt ervoor dat de bijeenkomsten op tijd beginnen, en geeft de boodschap door als iemand belt om door te geven dat hij te laat komt. Ook als uw klant de weg niet kan vinden, helpt 6.12 Telefoonservice uw klant uit de brand met behulp van Google Maps.

Virtual Assistant

Omdat een virtual assistant alle communicatie tussen u en uw klant regelt kan zij de taken sneller en goedkoper uitvoeren dan een assistent die in loondienst is. Een virtual assistant kan alle telefoongesprekken behandelen en een selectie maken zodat alleen de belangrijke telefoontjes worden doorverbonden. Ook kan de virtual assistant berichten doorgeven als bijeenkomsten plotseling verlaat zijn, per mail, SMS of door een bericht achter te laten op uw voicemail. Met deze service van 6.12 Telefoonservice hoeft u niets te missen: medewerkers zijn op de hoogte van alles, van een dringende boodschap van een klant tot de datum en tijd van een geplande bijeenkomst. Zaken hangen tegenwoordig af van snelheid en 6.12 Telefoonservice kan de snelheid leveren die uw bedrijf nodig heeft om te overleven in de wereld van vandaag. Daarnaast is 6.12 Telefoonservice kosten efficiënt, en dat is voor ieder bedrijf belangrijk.